ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET

Lähtölistat TÄSTÄ

Lost In Kainuu Adventureen 2018 ilmoittautuneet joukkueet näet täältä

Huom! Jos huomaat listassa virheitä, niin ota yhteyttä: jukka.liuha@kainuunliikunta.fi, 044-5325917

Seikkailun sarjoihin on rajoitettu joukkuemäärä, jotka jakaantuvat seuraaavasti:

Extremely Lost -sarjaan (pe-la 24h yhtäjaksoinen seikkailu) otetaan yhteensä 50 joukkuetta. Täynnä. Katso ohjeet peruutus- ja varapaikoille ilmoittautumisesta alapuolelta.

Lost-sarjaan (pe-la 16-18 h seikkailu pakollisella yön yli majoitustauolla) otetaan yhteensä 75 joukkuetta. Täynnä. Katso ohjeet peruutus- ja varapaikoille ilmoittautumisesta alapuolelta.

Almost Lost -sarjaan (la 6-8 h päiväseikkailu) otetaan yhteensä 75 joukkuetta

Jos joku joukkue peruu ilmoittautumisen, niin tälle paikalle sijoitetaan mahdollisesta ilmoittautuneiden joukkueiden jonosta seuraavaksi ilmoittautunut joukkue.

Peruutus- ja varapaikoille ilmoittautuminen

Joukkueet voivat ilmoittautua jonoon peruutus- ja varapaikoille sähköpostitse osoitteeseen jukka.liuha@kainuunliikunta.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava seuraavat asiat: sarja, nimi, joukkueen nimi, mahdollinenmestaruuskisa (OSM tai Sotul), yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Peruutus- ja varapaikat täytetään kolmessa eri portaassa joukkueiden ilmoittautumisjärjestyksessä seuraavasti:

  1. porras: 13.8.2018
  2. porras: 3.9.2018
  3. porras 11.9.2018

Peruutus- ja varapaikoille pääseville joukkueille voidaan ilmoittaa osallistumisen mahdollisuudesta jo aiemmin, mikäli tämä on mahdollista.

Peruutus- ja varapaikalle ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu laskutetaan, mikäli joukkue pääsee mukaan kisaan.