Ensimmäinen hintaporras sulkeutuu 31.3.2017!

In uutiset

Lost In Kajaani Adventuren 2017 ensimmäinen ja edullisin ilmoittautumisporras sulkeutuu 31.3.2017.

Tapahtumainfo-sivulle ja ilmoittautuminen-sivulle on nyt päivitetty ajankohtaisinta tietoa tapahtuman aikatauluihin yms. asioihin liittyen.

Seikkailun kaksipäiväisten sarjojen (Extremely Lost ja Lost-sarjat) lähtö tapahtuu Kuhmosta perjantaina 15.9 ja maali sijaitsee Kajaanissa lauantaina 16.9. Lähtöpaikalle on mahdollista varata ilmoittautumisen yhteydessä maksullinen linja-autokuljetus perjantaiaamuna Kajaanista Kuhmoon. Pyörä- ja varustekuljetukset kuuluvat osallistumismaksuun. Pyörät kuljetetaan Kajaanista Kuhmon lähtöpaikalle perjantaiaamuna. Varusteet kuljetetaan Kajaanista suoraan yö- ja taukopaikalle. Seikkailun tarkka lähtöaika Kuhmosta ilmoitetaan myöhemmin, mutta alustavan aikataulun mukaan lähtö tapahtuu klo 12-13 välisenä aikana. Maali sulkeutuu Kajaanissa lauantaina klo 18.00.

Yksipäiväisen Almost Lost -sarjan lähtö tapahtuu Kajaanista lauantaina 16.9. klo 8.00 ja maali sijaitsee myös Kajaanissa. Maali sulkeutuu klo 18.00.

Haasta itsesi ja joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan elämäsi seikkailuun!

Recent Posts

Leave a Comment