Toinen edullisempi hintaporras sulkeutuu 31.5.2017!

In uutiset

Lost In Kajaani Adventuressa on jo 65 joukkuetta mukana! Toinen edullisempi ilmoittautumisporras sulkeutuu 31.5., joten vielä kerkeät varata paikkasi mukaan seikkailuun edullisempaan hintaan!

Tapahtumainfo-sivulle ja ilmoittautuminen-sivulle on nyt päivitetty ajankohtaisinta tietoa tapahtuman aikatauluihin yms. asioihin liittyen.

Seikkailun kaksipäiväisten sarjojen (Extremely Lost ja Lost-sarjat) lähtö tapahtuu Kuhmosta perjantaina 15.9 ja maali sijaitsee Kajaanissa lauantaina 16.9.

Lähtöpaikalle on mahdollista varata ilmoittautumisen yhteydessä maksullinen linja-autokuljetus perjantaiaamuna Kajaanista Kuhmoon. Pyörä- ja varustekuljetukset kuuluvat osallistumismaksuun. Pyörät kuljetetaan Kajaanista Kuhmon lähtöpaikalle perjantaiaamuna. Varusteet kuljetetaan Kajaanista suoraan yö- ja taukopaikalle.

Seikkailun tarkka lähtöaika Kuhmosta ilmoitetaan myöhemmin, mutta alustavan aikataulun mukaan lähtö tapahtuu klo 13.00. Maali sulkeutuu Kajaanissa lauantaina klo 18.30.

Yksipäiväisen Almost Lost -sarjan lähtö tapahtuu Kajaanista lauantaina 16.9. klo 8.00 ja maali sijaitsee myös Kajaanissa. Maali sulkeutuu klo 18.30.

Haasta itsesi ja joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan elämäsi seikkailuun!

Recent Posts

Leave a Comment