SOTILASURHEILULIITON (SOTUL) MESTARUUSKISA (HUOMIO! Järjestäjästä riippumattomasta syystä johtuen vuonna 2021 emme voi järjestää Sotul-mestaruuskisaa Lost In Kainuu -tapahtumassa! Tämä tieto on annettu Lost In Kainuu -organisaatiolle 20.4.2021.)

HUOMIO! Järjestäjästä riippumattomasta syystä johtuen vuonna 2021 emme voi järjestää Sotul-mestaruuskisaa Lost In Kainuu -tapahtumassa! Tämä tieto on annettu Lost In Kainuu -organisaatiolle 20.4.2021.

Lost In Kainuu Adventuren yhteydessä kisataan jälleen myös Sotilasurheiluliiton mestaruuksista. Sotulin mestaruuskisaan voivat osallistua henkilöt, jotka ovat jonkin varuskunnan urheiluseuran jäseniä. Varusmiehet ovat automaattisesti varuskuntansa urheiluseuran jäseniä.

Sotilasurheiluliiton mestaruuskisan joukkueet kilpailevat ja mestaruudet ratkaistaan Extremely Lost -sarjassa, Lost-sarjassa ja Almost Lost -sarjassa.

Kaikissa sarjoissa suositellaan käytettäväksi omia maastopyöriä tai fatbikeja, mutta myös Suomen armeijan pyörien käyttö on mahdollista.

Sotilasurheiluliiton mestaruuskisaan osallistuvat joukkueet saavat Extremely Lost -sarjassa 30 euron, Lost sarjassa 20 euron ja Almost Lost sarjassa 10 euron alennuksen osallistumismaksuun.